BACIO.BA

O NAMA

Zanimljivosti

Prve cipele

Prve cipele su napravljene prije 4000. godina od komada sirove kože i štitile su stopalo od toplote i hladnoće

Lijeva i desna cipela su izmišljene tek 1818. godine. Do tada, obe cipele su bile iste.
0
Prve čizme za žene dizajnirane su za kraljicu Viktoriju 1837. godine. Nakon što ih je kraljica počela nositi, postale su hit jer je u to vrijeme kraljica Viktorija bila poprilična trendseterka.
0
Crvene cipele koje je nosila Judy Garland 1939. godine u filmu „Čarobnjak iz Oza“ najskuplje su cipele ikad prodate na aukciji za 665,000 dolara.
0

NEŠTO VIŠE O NAMA

Bacio je nastao 2018. u Banjaluci, kada smo shvatili da Banjaluka jeste svijet, ali da tadašnja trenutna ponuda obuće nije pratila svjetski modni korak.

Pronaći kvalitetne i zanimljive brendove u Evropi bio je prvi zadatak i danas Bacio ekskluzivno nudi u svom concept storeu neke od najkvalitetnijih italijanskih brendova.

S najvećim asortimanom obuće u BiH, kvalitetom, pozitivnim iskustvima, nepristajanjem na kompromis kad je kvalitet i udobnost u pitanju, postali smo prepoznatljivi i van granica BiH.

A tek smo počeli da rastemo!

Bacio je mnogo više od prodavnice obuće i modnih dodataka. Bacio je ideja o ženi koja zna šta želi. Bacio je luna park u kojem žene pronalaze inspiraciju u ponudi koja se konstantno dopunjava.

Bacio je mjesto gdje žene nagrađuju sebe za sve što su postigle ili gdje drugi biraju da ih obraduju. Bacio je vaš prvi, savršen korak ka samopouzdanju.

Šta je BACIO?

Bacio je mnogo više od prodavnice obuće i modnih dodataka. Bacio je ideja o ženi koja zna šta želi. Bacio je lunapark u kojem žene pronalaze inspiraciju u ponudi koja se konstantno dopunjava.

Bacio je mjesto gdje žene nagrađuju sebe za sve što su postigle ili gdje drugi biraju da ih obraduju. Bacio je vaš prvi, savršen korak ka samopouzdanju.

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.